Servicii de consultanţă Resurse Umane

Să acorzi consultanţă pentru resurse umane constituie o mare responsabilitate, o  bună cunoaştere a legislaţiei în vigoare şi o mare abilitate şi deschidere în interpretarea prevederilor legale, ştiut fiind că, legislaţia lasă de multe ori portiţe care pot fi folosite tocmai în raport cu abilitatea de interpretare a acesteia.

Punem în slujba clienţilor nostri experienţa acumulată în timp în domeniul resurselor umane şi ne asumăm rolul unui partener de discuţie şi de analiză în programe de evaluarea personalului, a proceselor şi procedurilor de resurse umane şi de dezvoltare organizaţională.

Ne implicăm alături de clienţii noştri în activitatile de optimizare a proceselor de Resurse Umane (fişe de post, regulamente, proceduri de Resurse Umane)

Echipa noastră întocmeşte şi completează dosarele de personal de la angajare până la încetare, îndosariind şi arhivând toate documentele necesare.

Suntem pregătiţi să vă oferim soluţii şi servicii pentru problemele de personal cu care va confruntaţi. În parteneriat cu noi veţi putea evita desele erori care se fac în aplicarea prevederilor legale, evitând urmările neplăcute ale unor astfel de greşeli: amenzi,  pierderi financiare, conflicte de muncă, procese interminabile.

Oferim consultanţă în:

  • Întocmirea şi încetarea contractelor individuale de muncă
  • Întocmirea referatelor şi deciziilor de sancţionare pentru abateri disciplinare
  • Aplicarea legislaţiei muncii în vigoare
  • Întocmirea fişelor de post pentru salariaţi
  • Întocmirea Regulamentului de Ordine Internă
  • Întocmirea Contractului Colectiv de Muncă la nivelul companiei

Întocmim şi depunem raportarile privind obligaţiile salariale la organele competente, a declaraţiilor pentru salariaţi: CAS, somaj, sănătate.

Eliberăm la cerere adeverinţe de venit necesare pentru creditele angajaţilor, precum şi pentru diferite alte necesităţi.